Neem contact op

[contact-form-7 id="128" title="TRF Contact Form"]

Hoe kunnen we helpen?

Hoe kunnen wij als Stichting The Rock Foundation u helpen? Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen. Via onderstaand berichtvenster kunt u ons een bericht sturen of u kunt ons e-mailadres gebruiken om contact met ons op te nemen

Neem contact op met ons!

De Rock Foundation is altijd enthousiast over de samenwerking met andere organisaties, waardoor ze meer mensen over de hele wereld kunnen bereiken. Daarom kunnen individuen, wanneer ze samenwerken, het vermogen van kracht dupliceren en veel meer gedaan krijgen. Ze kunnen ook de waarde plukken van het samen samenwerken, waardoor harmonie in plaats van wanorde is ontstaan.

Ons partnerschap

De Rock Foundation is altijd enthousiast over de samenwerking met andere organisaties.

Ambassadeurs

Help Stichting The Rock Foundation en maak vandaag het verschil! Wees een ambassadeur

  • Post Adres

  • Stichting The Rock Foundation

  • Livornostraat 8-2

  • 1055ZX Amsterdam

  • Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00

  • Zaterdag: 10:00 – 20:00

  • Zondag: 10:00 – 18:00

Vragen

De onderstaande secties bieden antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen? Gebruik dan de zoekmachine of neem contact met ons op zodat wij uw verder kunnen helpen

Vraag beleefd wat de persoon nodig heeft. Mocht het mogelijk voor je zijn om benodigheden van de daklozen te voorzien, doe dat dan. Neem verder contact met ons op, zodat we voor een oplossing kunnen zorgen.

Neem contact met ons op via ons nummer 020 244 22 47 en we geven je het adres van ons dichtstbijzijnde afleverpunt waar je de kleding die je wilde doneren kunt afgeven. Mocht u het niet kunnen afgeven, dan kunt u ook contact met ons opnemen zodat we een afspraak kunnen maken en afhalen.

Je kunt Stichting The Rock Foundation helpen en meedoen met een project door een bericht op onze website achter te laten of ons een mail te sturen waarin je kunt uitleggen op welke manier je wilt helpen. Alles is welkom, je kunt creatief zijn in de hulp die je wilt bieden.

Dit is iets wat heel moeilijk te controleren is omdat je vrijwel nooit de persoon kent. Om het toch nog op een veilige manier te doen is het verstanding om zelf de benodigheden van de daklozen te kopen, zodat je dit fysiek kan overhandigen. Let er wel op dat je de bon niet meegeeft!

U kunt ons steunen met geld door te doneren via Ideal, Paypal of Bunq op onze website en via Facebook

“De menselijke bijdrage is het essentiële ingrediënt. Alleen door jezelf aan anderen te geven, leven we echt.” 

Ethyl Percy Andrus

“Één persoon helpen verandert misschien niet de wereld, maar het kan de wereld voor één persoon veranderen. Deze persoon kan de wereld van een andere persoon weer veranderen, enzovoort.” 

“Overal in het leven is de echte vraag niet wat we winnen, maar wat we doen.” 

“Anderen helpen verlaagt je stressniveau en verbetert je humeur. Wanneer je anderen helpt, verhoogt het de endorfine niveau in je lichaam waardoor je je van binnen meer gelukkig voelt.” 

“Geef altijd zonder te onthouden en ontvang altijd zonder te vergeten.”

Brian Tracy

“Mensen merken niet of het winter of zomer is als ze gelukkig zijn.” 

Anton Chekhov

“Als we ons niet informeren over de dingen die om ons heen gebeuren, zullen we door gebrek aan kennis niets kunnen doen voor de gemeenschap.”

Ethyl Percy Andrus

“Als christenen moeten we in staat zijn om voor mensen te zorgen die in nood zijn. Dit kunnen we doen door ze te helpen, te voeren, te kleden en te ondersteunen.” 

Kwame Boakye Agyeman

“De juiste woorden kunnen een verschil maken als je met iemand op straat een praatje maakt. Onthoud altijd dat we allemaal liefde en vriendelijkheid nodig hebben.” 

“Duisternis kan duisternis niet verdrijven; alleen licht kan dat. Haat kan haat niet verdrijven; alleen liefde kan dat doen.”

Martin Luther King, Jr.

Connect met ons

Het is onze plicht om daklozen te kleden. Zolang armoede, onrecht en ongelijkheid blijven bestaan, zal niemand van ons rusten. Er is niet veel nodig om een leven te veranderen. Neem vandaag nog contact met ons en laten wij het verschil te maken.