Kwame Boakye Agyeman

KWAME B. AGYEMAN JNR.

CO FOUNDER

“Als christenen moeten we in staat zijn om voor mensen in nood te zorgen. Dit kunnen we bereiken door te geven, ze te voeden, te kleden en te ondersteunen.”

Emmanuel Owusu Annim

EMMANUEL O. ANNIM

CO FOUNDER

“Ik geloof dat het tijd is voor ons om op te staan als de volgelingen van Christus en  woorden in daden om te zetten. Het is tijd om op te staan en degenen te helpen die het ernstig nodig hebben”

Porchia Azieuku

PORCHIA AZIEKU

SECRETARY

“Als we onszelf niet informeren over de dingen die om ons heen gebeuren, zullen we door gebrek aan kennis niet veel voor de gemeenschap kunnen doen.”

Ruth Amaning

RUTH AMANING

POLICY DEPARTMENT

“Als dakloze lijkt het alsof niemand om ons geeft. Iedereen doet gewoon zijn ding en als mensen het gevoel hebben om wat goeds tedoen, dan gooien ze wat geld in onze hoed.”

Lydia Uwaila

LYDIA UWAILA EDO

FINANCE & ADMINISTRATION

“Dakloze, arme, zieke mensen. Ik zie het steeds vaker. En het lijkt alsof er niets wordt gedaan om ze beter te laten leven. Ik geloof oprecht dat ze de juiste hulp moeten krijgen.”

Victoria Bobie

VICTORIA BOBIE

FINANCE & ADMINISTRATION

“We hebben allemaal de plicht om onze medemensen te helpen. We zijn misschien niet in staat om iedereen te helpen, maar elk individu dat wordt geholpen, is een stap dichter bij ons hoofddoel.”

Davina Annim

DAVINA ANNIM

MARKETING DEPARTMENT

“Wat me vooral motiveerde om aan de arme, dakloze en zieke mensen te geven, is dat sommigen van hen niet voor dat leven hebben gekozen. En als ik in de schoenen van die persoon zou staan, zou ik het geweldig vinden als iemand me zou helpen.”

Denise Bamfo

DENISE BAMFO

MARKETING DEPARTMENT

“Ik heb geleerd om zowel de rijken als de armen lief te hebben. Het breekt mijn hart om te zien dat mensen verwaarloosd en verlaten worden, en dit is wat mijn hart beweegt om te helpen. Als het kleine wat ik doe, impact kan hebben op iemand dan doe ik het. Voor mij is het wellicht klein, maar voor iemand kan het zijn of haar hele situatie veranderen ”

Jayden Becker

JAYDEN BECKER

POLICY DEPARTMENT

“Zodra ik iemand in nood zie, is er iets in mij dat verlangt te geven. Want de bijbel zegt: heb uw naaste lief als uzelf . Ik kan het niet over mijn hart krijgen om mijn naaste op straat te laten zonder hem te helpen.

Lesley Tuffour

LESLEY TUFFOUR

OUTREACH DEPARTMENT

“We kunnen daklozen helpen. Dit kan door een donatie aan Stichting The Rock Foundation, hiermee ondersteun je ons om de behoeften van de daklozen te behartigen door hen van primaire middelen te voorzien”

LATIFA TUZKAPAN

MARKETING DEPARTMENT

“Ik ben een persoon die graag van helpen houd! Als mensen moet het helpen van andere iets standaards in ons leven worden, zonder dat we ons teveel vragen stellen. Wij zijn ooit ook geholpen en daarom moeten we het zelfde doorgeven.”

Vera Boateng

VERA BOATENG

MARKETING DEPARTMENT

“Je geeft niet omdat je teveel hebt, je geeft omdat God het je gegeven heeft. Ik geloof dat geven aan de daklozen deel uitmaakt van het werk van God en dat het doen van zijn werk mij vreugde geeft.”

Whtiney Johnson

WHITNEY JOHNSON

OUTREACH DEPARTMENT

“We helpen de wereld om elke dag beter te worden. Zoals we zeggen Het helpen van een persoon kan de wereld misschien niet veranderen, maar het kan de wereld voor de ene persoon veranderen en die persoon kan de wereld van een andere persoon veranderen, enzovoort”

RICHARD KINGSLEY

OUTREACH DEPARTMENT

“Rijkdom zit in je hart, dus het kleine wat je geeft kan uiteindelijk veel betekenen voor een ander. Jezus had de kracht om dingen te veranderen, maar wij hebben de kracht om dingen te geven en dat is LIEFDE.”

WIJ WERVEN
DONEER NU

“Als christenen moeten we in staat zijn om voor mensen te zorgen die in nood zijn. Dit kunnen we doen door ze te helpen, te voeren, te kleden en te ondersteunen.” 

Kwame Boakye Agyeman

“Geef altijd zonder te onthouden en ontvang altijd zonder te vergeten.”

Brian Tracy

“Als we ons niet informeren over de dingen die om ons heen gebeuren, zullen we door gebrek aan kennis niets kunnen doen voor de gemeenschap.”

Ethyl Percy Andrus

“De menselijke bijdrage is het essentiële ingrediënt. Alleen door jezelf aan anderen te geven, leven we echt.” 

Ethyl Percy Andrus

“Duisternis kan duisternis niet verdrijven; alleen licht kan dat. Haat kan haat niet verdrijven; alleen liefde kan dat doen.”

Martin Luther King, Jr.

“Overal in het leven is de echte vraag niet wat we winnen, maar wat we doen.” 

“De juiste woorden kunnen een verschil maken als je met iemand op straat een praatje maakt. Onthoud altijd dat we allemaal liefde en vriendelijkheid nodig hebben.” 

“Één persoon helpen verandert misschien niet de wereld, maar het kan de wereld voor één persoon veranderen. Deze persoon kan de wereld van een andere persoon weer veranderen, enzovoort.” 

“Mensen merken niet of het winter of zomer is als ze gelukkig zijn.” 

Anton Chekhov

“Anderen helpen verlaagt je stressniveau en verbetert je humeur. Wanneer je anderen helpt, verhoogt het de endorfine niveau in je lichaam waardoor je je van binnen meer gelukkig voelt.”