Sponsoren

Wilt u ons sponsoren als bedrijf, organisatie of als particulier? Neem dan contact met ons op zodat wij een afspraak kunnen maken. Het sponsoren kan in goederen, financiën of diensten. Mocht u andere manier hebben waarmee u ons zou willen sponsoren, dan horen wij dat ook graag.

Neem contact met ons op

Stichting De Rock Foundation is altijd enthousiast om samen te werken met andere organisaties, waardoor ze meer mensen over de hele wereld kan bereiken. Daarom kunnen individuen, wanneer ze samenwerken, het vermogen van kracht dupliceren en veel meer gedaan krijgen. Ze kunnen ook de waarde plukken van het feit dat ze samen hebben gewerkt, waardoor ze harmonie creëren in plaats van wanorde.

Neem contact met om een sponsor te worden

[contact-form-7 id="128" title="TRF Contact Form"]

SPONSOR

MD CONSULTANCY

“MDGC is een adviesbureau dat service op een hogere dimensie levert aan haar klanten. Heeft u meer klanten nodig? Merk je dat je winst niet toeneemt? MDGP zorgt ervoor dat je groeit. Meer klanten, professioneel prestige, duurzaam advies.”

SPONSOR

PAB DESIGN

“P.A.B Design is gemaakt door een jonge creatieveling met een passie voor grafisch ontwerp. De logo’s zijn zo ontworpen dat de kleuren, vormen en patronen aansluiten bij de marktvraag waarin het merk van de klant opereert. P.A.B. design creëert het onvoorstelbare”

SPONSOR

BELOVED STONES DESIGN

“Beloved Stones is een bedrijf dat is ontstaan uit een passie voor design. Van uitnodigingen tot banners, flyers tot Snapchat-filters.
Beloved Stones is waar het is. Elk persoonlijk ontwerp wordt gemaakt om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen. En we zullen je niet teleurstellen! “”

PJ Pancakes

SPONSOR

PJ PANCAKES

“PJ Pancakes is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van kleurrijke zoete pannenkoeken met verschillende smaken en toppings. We zijn ook gespecialiseerd in het maken van andere gerechten zoals wafels met verschillende smaken en toppings”

E. B Consultancy Logo

SPONSOR

E. B CONSULTANCY

“EB Consultancy is een bedrijf dat wereldwijd exclusieve economische informatie en incassodiensten aanbiedt, allemaal vanuit één bron. Ze bieden al meer dan 5 jaar deskundig advies en operationele kracht aan klanten in het hele land en wereldwijd. EB Consultancy zet de beste medewerkers in voor elke case die ze accepteren, uw cashflow en klanttevredenheid zijn hun topprioriteit.”

SPONSOR

DRIVE BY C

“Drive By C is een verhuurbedrijf in Nederland die particulier en zakelijk voertuigen verhuurd. Kwaliteit en Service staat bij hun in het belang. Wilt u een voertuig huren, neem contact met ons op. Je hebt geen controle over het verleden, maar je kunt wel bepalen waar je heen gaat.”

VERANTWOORDELIJKHEID 

Onze verantwoordelijkheid om voor de behoeftigen te zorgen.

GEHOORZAAMHEID

We zijn gehoorzaam aan de wil van God.

COMPLEET

Andere voltooien, helpt God ons voltooien.

VRIENDELIJKHEID

De aard van een echte koning is vriendelijkheid.