Ik machtig The Rock Foundation om periodiek het vastgestelde bedrag af te schrijven *
Hiermee ga ik akkoord met het Incasseren van een maandelijks bedrag

“Als we ons niet informeren over de dingen die om ons heen gebeuren, zullen we door gebrek aan kennis niets kunnen doen voor de gemeenschap.”

Ethyl Percy Andrus

“Één persoon helpen verandert misschien niet de wereld, maar het kan de wereld voor één persoon veranderen. Deze persoon kan de wereld van een andere persoon weer veranderen, enzovoort.” 

“Overal in het leven is de echte vraag niet wat we winnen, maar wat we doen.” 

“Duisternis kan duisternis niet verdrijven; alleen licht kan dat. Haat kan haat niet verdrijven; alleen liefde kan dat doen.”

Martin Luther King, Jr.

“De juiste woorden kunnen een verschil maken als je met iemand op straat een praatje maakt. Onthoud altijd dat we allemaal liefde en vriendelijkheid nodig hebben.” 

“Anderen helpen verlaagt je stressniveau en verbetert je humeur. Wanneer je anderen helpt, verhoogt het de endorfine niveau in je lichaam waardoor je je van binnen meer gelukkig voelt.” 

“De menselijke bijdrage is het essentiële ingrediënt. Alleen door jezelf aan anderen te geven, leven we echt.” 

Ethyl Percy Andrus

“Als christenen moeten we in staat zijn om voor mensen te zorgen die in nood zijn. Dit kunnen we doen door ze te helpen, te voeren, te kleden en te ondersteunen.” 

Kwame Boakye Agyeman

“Geef altijd zonder te onthouden en ontvang altijd zonder te vergeten.”

Brian Tracy

“Mensen merken niet of het winter of zomer is als ze gelukkig zijn.” 

Anton Chekhov

Onze Sponsors

Zie hieronder de geweldige sponsors van The Rock Foundation. Ze sponsoren ons met financiën, goederen of diensten. Wilt u ons op welke manier dan ook sponsoren? Neem dan gerust contact met ons op!