Project Donatie Stichting Hoop voor Morgen

Op zaterdag 2 maart 2019 is het voor ons mogelijk gemaakt om Stichting Hoop voor Morgen te steunen. Dit is een organisatie die wekelijks 650-700 mensen van voedsel voorziet.

Er is een wijdverspreid idee over de wereld dat Europeanen rijk zijn en iedereen in luxe leeft. Hoewel de meeste mensen in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, zijn er nog steeds duizenden mensen die onder de armoedegrens leven. Hierbij moet niet alleen gedacht worden aan daklozen, maar ook gezinnen en mensen die door omstandigheden in de problemen zijn geraakt. Nadat wij kennisgenomen hadden van dit feit besloten wij via ‘Stichting Hoop voor Morgen’ voedsel te doneren aan deze families. Het is mede dankzij uw hulp dat wij voedselpakketten hebben kunnen doneren aan dit goede doel.

Hierbij willen wij onze dank uiten en moge God u rijkelijk zegenen. Wij kijken ernaar uit om met de toekomstige donaties nog meer werk te kunnen verrichten.

Deel dit verhaal, kies uw platform!

“Mensen merken niet of het winter of zomer is als ze gelukkig zijn.” 

Anton Chekhov

“Overal in het leven is de echte vraag niet wat we winnen, maar wat we doen.” 

“Geef altijd zonder te onthouden en ontvang altijd zonder te vergeten.”

Brian Tracy

“Als christenen moeten we in staat zijn om voor mensen te zorgen die in nood zijn. Dit kunnen we doen door ze te helpen, te voeren, te kleden en te ondersteunen.” 

Kwame Boakye Agyeman

“Duisternis kan duisternis niet verdrijven; alleen licht kan dat. Haat kan haat niet verdrijven; alleen liefde kan dat doen.”

Martin Luther King, Jr.

“Anderen helpen verlaagt je stressniveau en verbetert je humeur. Wanneer je anderen helpt, verhoogt het de endorfine niveau in je lichaam waardoor je je van binnen meer gelukkig voelt.” 

“Één persoon helpen verandert misschien niet de wereld, maar het kan de wereld voor één persoon veranderen. Deze persoon kan de wereld van een andere persoon weer veranderen, enzovoort.” 

“De menselijke bijdrage is het essentiële ingrediënt. Alleen door jezelf aan anderen te geven, leven we echt.” 

Ethyl Percy Andrus

“De juiste woorden kunnen een verschil maken als je met iemand op straat een praatje maakt. Onthoud altijd dat we allemaal liefde en vriendelijkheid nodig hebben.” 

“Als we ons niet informeren over de dingen die om ons heen gebeuren, zullen we door gebrek aan kennis niets kunnen doen voor de gemeenschap.”

Ethyl Percy Andrus