(Dak)loos

Het aantal mensen zonder dak boven hun hoofd stijgt. Meer mensen blijven buiten zonder een goede slaapplaats. Het maakt niet uit of het winter, lente, zomer of herfst is, de levenskracht heeft ze veroorzaakt
de koude wereld hun huis.

Het zou de grip kunnen zijn die ze op het leven verloren. Het kan zijn dat iemand ze eruit heeft gegooid. Of het zou gewoon de economische crisis kunnen zijn die hen zonder werk heeft gelaten. Kortom, dakloos worden kan iedereen overwinnen. Dit fenomeen is niet altijd te voorkomen. ‘Kan het dan genezen worden? En vooral, kan ik het genezen? ‘

Hoewel veel mensen geloven in liefdadigheidsinstellingen of fondsenwervende organisaties, denken ze dat hun individuele hulp niet zo belangrijk is.
Mensen weten niet dat alles een meerwaarde heeft. 10 + 1 en 100 + 10 hebben misschien niet hetzelfde resultaat als 1000 + 100, maar het neemt in elk opzicht met tien procent toe. Wanneer iemand een doel probeert te bereiken, is het enige dat belangrijk wordt dichterbij komen. Als iedereen dit begrijpt, kan de wereld morgen op een betere plek zijn.

‘Is de persoon echt dakloos? Heeft de persoon het geld echt nodig? ‘

Geld geven aan iemand die zichzelf als dakloos presenteert, kan een hele uitdaging zijn. Is de persoon echt dakloos? Heeft de persoon het geld echt nodig? Wat gaat de volgende persoon met mijn geld doen, drugs of brood kopen?

The Rock Foundation ondersteunt echter liefde. Liefde is zorgzaam en liefde voedt. We proberen te voorzien in voorzieningen waardoor de daklozen zich warm, afgekoeld, gevuld, gehydrateerd, schoon en vooral geliefd voelen. Onze missie kan worden ondersteund door geld te doneren zodat we onze visie kunnen vervullen, maar vergeet niet dat er buiten een dakloze op je wacht om contact met hem op te nemen. De stap dichter bij cohesie in onze gemeenschap zit in je geworteld. Dakloosheid kan worden genezen. Niet noodzakelijkerwijs door hen een huis te raspen, maar eerder door hen een huis aan te bieden, in de liefde van Christus Jezus.

De wereld helderder maken door Jezus Christus, onze rots

by Lesley Tuffour

The Rock Foundation.

Vorige
Volgende

Our Sponsors

2020-07-28T20:54:49+00:00