Individueel maar toch samen

Het aantal mensen zonder dak boven hun hoofd stijgt. Meer mensen verblijven buiten zonder een goede slaapplaats. Het maakt niet uit of het winter, lente, zomer of herfst is, ze zijn geforceerd de barre buitenwereld hun thuis te maken.

Het kan liggen aan het feit dat ze de grip op hun het leven verloren. Het kan zijn dat iemand ze eruit heeft gegooid. Het zou ook de economische crisis kunnen zijn geweest die hen werkloos heeft gemaakt. Kortom, dakloos worden, kan iedereen overkomen. Dit fenomeen is niet altijd te voorkomen. “Kan het dan ‘genezen’ worden?” En vooral, “kan ik het ‘genezen’?”
Hoewel veel mensen geloven in liefdadigheidsinstellingen of fondsenwervende organisaties, denken ze dat hun individuele hulp niet zo belangrijk is.

‘Is de persoon echt dakloos? Heeft de persoon het geld echt nodig? ‘

Mensen weten niet dat alles een meerwaarde heeft. 10 + 1 en 100 + 10 hebben misschien niet hetzelfde resultaat als 1000 + 100, maar het neemt in elk opzicht met tien procent toe. Wanneer iemand een doel probeert te bereiken, is het enige dat belangrijk wordt, dichterbij komen. Als iedereen dit begrijpt, kan de wereld morgen op een betere plek zijn.

Geld geven aan iemand die zichzelf als dakloos presenteert, kan een uitdaging zijn. Is de persoon echt dakloos? Heeft de persoon het geld echt nodig? Wat gaat de volgende persoon met mijn geld doen, drugs of brood kopen?

The Rock Foundation bemoedigt echter liefde. Liefde is zorgzaam en liefde voedt. We proberen daklozen te voorzien van voorzieningen waardoor de daklozen zich warm, afgekoeld, gevuld, gehydrateerd, schoon en vooral geliefd voelen. Onze missie kan worden ondersteund door geld te doneren zodat we onze visie kunnen vervullen, maar vergeet niet dat er buiten een dakloze op je wacht voor een humaan gesprek. De stap dichter bij cohesie in onze gemeenschap zit in jou geworteld. Dakloosheid kan worden genezen. Niet noodzakelijkerwijs door hen een huis te raspen, maar eerder door hen een thuis aan te bieden, in de liefde van Christus Jezus.

De wereld helderder maken door Jezus Christus, onze rots

The Rock Foundation.

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Onze Sponsors