I never knew/ A Brethren

Ik wist niet dat ik mensen in mijn hoek had … tot die dag had ik geen plek om te verblijven. Ik wist niet dat ik mensen in mijn hoek had … tot die dag was ik hopeloos. Ik wist niet dat ik mensen in mijn hoek had … tot die dag was ik verdwaald en kon ik de weg niet vinden. Omdat door dit alles Jij mijn rots was.

“Ik wist niet dat ik mensen in mijn hoek had … tot die dag was ik verdwaald en kon ik de weg niet vinden.”

Een broeder is niet iemand die er altijd is of je vertelt wat je wilt horen. Een broeder geeft wanneer u niet heeft, corrigeert u wanneer u ongelijk heeft. Een broeder kleedt je als je naakt bent, voedt je als je honger hebt. Een broeder begeleidt je als je verdwaald bent. Een broeder is niet seizoensgebonden, maar voor altijd en altijd jouw rots.

by Ɔkoto

The Rock Foundation.

Vorige
Volgende

Onze Sponsoren

2020-07-31T21:42:58+00:00