Project Family Donation

Afgelopen zaterdag gingen we op missie om de 12 gezinnen te dienen die zich hadden aangemeld voor het familieproject. Als stichting realiseerden we ons dat hoewel we in Nederland wonen, dat bekend staat als een land met een gezonde economie, er nog steeds mensen zijn die lijden en worstelen. Het was moeilijk om de situatie van sommige van deze families te zien, maar we zijn blij dat we ze hebben kunnen zegenen. Iedereen bedankt voor het doneren, zonder jullie hulp zou het niet mogelijk zijn.

Deel dit verhaal, kies uw platform!

“Anderen helpen verlaagt je stressniveau en verbetert je humeur. Wanneer je anderen helpt, verhoogt het de endorfine niveau in je lichaam waardoor je je van binnen meer gelukkig voelt.” 

“Geef altijd zonder te onthouden en ontvang altijd zonder te vergeten.”

Brian Tracy

“De juiste woorden kunnen een verschil maken als je met iemand op straat een praatje maakt. Onthoud altijd dat we allemaal liefde en vriendelijkheid nodig hebben.” 

“De menselijke bijdrage is het essentiële ingrediënt. Alleen door jezelf aan anderen te geven, leven we echt.” 

Ethyl Percy Andrus

“Één persoon helpen verandert misschien niet de wereld, maar het kan de wereld voor één persoon veranderen. Deze persoon kan de wereld van een andere persoon weer veranderen, enzovoort.” 

“Mensen merken niet of het winter of zomer is als ze gelukkig zijn.” 

Anton Chekhov

“Overal in het leven is de echte vraag niet wat we winnen, maar wat we doen.” 

“Als we ons niet informeren over de dingen die om ons heen gebeuren, zullen we door gebrek aan kennis niets kunnen doen voor de gemeenschap.”

Ethyl Percy Andrus

“Duisternis kan duisternis niet verdrijven; alleen licht kan dat. Haat kan haat niet verdrijven; alleen liefde kan dat doen.”

Martin Luther King, Jr.

“Als christenen moeten we in staat zijn om voor mensen te zorgen die in nood zijn. Dit kunnen we doen door ze te helpen, te voeren, te kleden en te ondersteunen.” 

Kwame Boakye Agyeman