Project Winter Opvang Amsterdam

Ons dankbaarheid gaat uit naar iedereen die een financiële bijdrage heeft kunnen leveren. Dankzij uw steun hebben wij vijfhonderd wintersokken kunnen doneren aan ‘Wintercare’ in Amsterdam, een initiatief van non-profitorganisatie ‘Streetsmart’.. Dit is een speciale opvang voor daklozen tijdens de koude winterdagen. De donatie werd met open armen ontvangen. We hadden dit niet kunnen bereiken zonder onze vrienden van ‘Naft.EU’ van ondergoedensokkenkopen.nl.

Alle kleine beetjes helpen en daarom willen wij u ook aanmoedigen om Streetsmart te ondersteuning in het voorzien van basisbehoeften voor daklozen. Er kan hierbij gedacht worden aan sokken, handschoenen en sjaals, alles wat u kunt missen en wat kan bijdragen aan het welzijn van een persoon in het koude weer.

Deel dit verhaal, kies uw platform!

“Één persoon helpen verandert misschien niet de wereld, maar het kan de wereld voor één persoon veranderen. Deze persoon kan de wereld van een andere persoon weer veranderen, enzovoort.” 

“Geef altijd zonder te onthouden en ontvang altijd zonder te vergeten.”

Brian Tracy

“Mensen merken niet of het winter of zomer is als ze gelukkig zijn.” 

Anton Chekhov

“De juiste woorden kunnen een verschil maken als je met iemand op straat een praatje maakt. Onthoud altijd dat we allemaal liefde en vriendelijkheid nodig hebben.” 

“Als we ons niet informeren over de dingen die om ons heen gebeuren, zullen we door gebrek aan kennis niets kunnen doen voor de gemeenschap.”

Ethyl Percy Andrus

“Overal in het leven is de echte vraag niet wat we winnen, maar wat we doen.” 

“Als christenen moeten we in staat zijn om voor mensen te zorgen die in nood zijn. Dit kunnen we doen door ze te helpen, te voeren, te kleden en te ondersteunen.” 

Kwame Boakye Agyeman

“Anderen helpen verlaagt je stressniveau en verbetert je humeur. Wanneer je anderen helpt, verhoogt het de endorfine niveau in je lichaam waardoor je je van binnen meer gelukkig voelt.” 

“De menselijke bijdrage is het essentiële ingrediënt. Alleen door jezelf aan anderen te geven, leven we echt.” 

Ethyl Percy Andrus

“Duisternis kan duisternis niet verdrijven; alleen licht kan dat. Haat kan haat niet verdrijven; alleen liefde kan dat doen.”

Martin Luther King, Jr.