Project Leger des Heils

Met veel vreugde hebben wij ons eerste project met succes afgerond. Dankzij de genade van God kregen we de mogelijkheid om een samenwerking aan te gaan met het Leger des Heils dat gevestigd is in Amsterdam Zuidoost. Het Leger des Heils is een non-profitorganisatie met een Christelijke achtergrond die daklozen voorziet van voedsel, kleding en onderdak. De wintermaanden staan bekend als een zwaar seizoen voor daklozen. Met de hulp van God en de donaties van weldoeners hebben wij 160 paar sokken, 36 stuks mannenondergoed en 30 paar handschoenen kunnen schenken aan het Leger des Heils ten behoeve van hen die het hard nodig hebben.

Het was een grote eer om met het Leger des Heils samen te kunnen werken en we willen hen daarom ook bedanken voor de aanvaarding van ons aanbod. We willen ook de mogelijkheid nemen om een ieder te bedanken die heeft gedoneerd. Het is dankzij de steun van de begunstigers dat wij een bijdrage konden leveren aan de ondersteuning van minderbedeelden tijdens de wintermaanden.

Deel dit verhaal, kies uw platform!

“Mensen merken niet of het winter of zomer is als ze gelukkig zijn.” 

Anton Chekhov

“De juiste woorden kunnen een verschil maken als je met iemand op straat een praatje maakt. Onthoud altijd dat we allemaal liefde en vriendelijkheid nodig hebben.” 

“Overal in het leven is de echte vraag niet wat we winnen, maar wat we doen.” 

“Duisternis kan duisternis niet verdrijven; alleen licht kan dat. Haat kan haat niet verdrijven; alleen liefde kan dat doen.”

Martin Luther King, Jr.

“De menselijke bijdrage is het essentiële ingrediënt. Alleen door jezelf aan anderen te geven, leven we echt.” 

Ethyl Percy Andrus

“Één persoon helpen verandert misschien niet de wereld, maar het kan de wereld voor één persoon veranderen. Deze persoon kan de wereld van een andere persoon weer veranderen, enzovoort.” 

“Anderen helpen verlaagt je stressniveau en verbetert je humeur. Wanneer je anderen helpt, verhoogt het de endorfine niveau in je lichaam waardoor je je van binnen meer gelukkig voelt.” 

“Geef altijd zonder te onthouden en ontvang altijd zonder te vergeten.”

Brian Tracy

“Als christenen moeten we in staat zijn om voor mensen te zorgen die in nood zijn. Dit kunnen we doen door ze te helpen, te voeren, te kleden en te ondersteunen.” 

Kwame Boakye Agyeman

“Als we ons niet informeren over de dingen die om ons heen gebeuren, zullen we door gebrek aan kennis niets kunnen doen voor de gemeenschap.”

Ethyl Percy Andrus