Project Family Donation

Stichting The Rock Foundation heeft de afgelopen weken een winactie gehouden om 5 gezinnen te verschaffen van de dagelijkse basisbehoeften. De families waren zeer geëmotioneerd door de donatie. Het was een mooi moment om de verschillende gezinnen te laten weten dat ze geliefd zijn. Niet alleen door Christus maar ook door TRF en vele andere mensen die geholpen hebben met dit project. Een kleine aanmoediging: als je een ander persoon kan helpen, doe het dan! Je weet niet wat het voor grote betekenis het zal hebben in het leven van de ontvangen. Wat in jouw ogen klein lijkt, kan voor iemand heel groot zijn.

Een belangrijk principe in het leven is het principe van oogsten en zaaien. Het zaad wat wij hebben gepland in het leven van deze 5 gezinnen zal vroeg of laat resulteren in de mogelijkheid om de vruchten ervan te kunnen plukken. Het resultaat zal nu niet zichtbaar zijn, maar ter zijner tijd zult u blij zijn met de goede daad die u ooit heeft verricht voor een ander. Hierbij willen wij ook de ervaring delen van een van onze leden die meeging tijdens de levering.

‘Het doel van dit project was om voedselpakketten te geven aan gezinnen die het goed konden gebruiken. Dit deden we met behulp van ons netwerk door de vraag te stellen of zij iemand in hun omgeving hebben die wat extra hulp kan gebruiken. Het was overigens niet de eerste keer dat we dit hebben gedaan, maar vandaag was het extra speciaal. Er was een vrouw die een erg droef verhaal met ons deelde. Nadat we haar de 4 zakken met eten overhandigden, stroomden de tranen over de wangen van de vrouw.Ik was sprakeloos. Een van onze leden deelde vervolgens een bericht over de liefde van God waardoor de vrouw nog meer geraakt werd. De donatie zorgde ervoor dat de vrouw de liefde van God nog sterker kon ervaren, omdat er substantie aan toegevoegd was. Nadat we dit gezin verlaten hadden en op weg waren naar de volgende familie, belde de vrouw ons op om ons nogmaal te bedanken. Het leidde er zelfs toe dat de vrouw voor ons begon te bidden, wat deze ervaring nog specialer maakte. Laten we de mensen om ons heen blijven helpen en steunen door de liefde van God te uiten met onze acties!’

Samen met uw hulp hebben we 5 gezinnen kunnen helpen. Uw goede werk wordt gezien en zal nooit vergeten worden

Deel dit verhaal, kies uw platform!

“Als christenen moeten we in staat zijn om voor mensen te zorgen die in nood zijn. Dit kunnen we doen door ze te helpen, te voeren, te kleden en te ondersteunen.” 

Kwame Boakye Agyeman

“Geef altijd zonder te onthouden en ontvang altijd zonder te vergeten.”

Brian Tracy

“De menselijke bijdrage is het essentiële ingrediënt. Alleen door jezelf aan anderen te geven, leven we echt.” 

Ethyl Percy Andrus

“Mensen merken niet of het winter of zomer is als ze gelukkig zijn.” 

Anton Chekhov

“Als we ons niet informeren over de dingen die om ons heen gebeuren, zullen we door gebrek aan kennis niets kunnen doen voor de gemeenschap.”

Ethyl Percy Andrus

“Één persoon helpen verandert misschien niet de wereld, maar het kan de wereld voor één persoon veranderen. Deze persoon kan de wereld van een andere persoon weer veranderen, enzovoort.” 

“Duisternis kan duisternis niet verdrijven; alleen licht kan dat. Haat kan haat niet verdrijven; alleen liefde kan dat doen.”

Martin Luther King, Jr.

“Overal in het leven is de echte vraag niet wat we winnen, maar wat we doen.” 

“De juiste woorden kunnen een verschil maken als je met iemand op straat een praatje maakt. Onthoud altijd dat we allemaal liefde en vriendelijkheid nodig hebben.” 

“Anderen helpen verlaagt je stressniveau en verbetert je humeur. Wanneer je anderen helpt, verhoogt het de endorfine niveau in je lichaam waardoor je je van binnen meer gelukkig voelt.”